Ámbitusház
Fooldal

A ház

A vendégház a szalóki Öreghegyen, a dombok lágy ölelésében, a Mátra és Bükk kapujában helyezkedik el. Ezen a weboldalon vannak képek és van szöveg, de úgy gondoljuk, akkor lehet igazán átérezni a ház és a környék hangulatát, ha eltöltünk itt néhány napot.

A ház azzal a szándékkal épült, hogy a helyi, népi építészet jellemzőit ötvözze a 21. századi elvárásokkal. Három, kényelmes, jól felszerelt apartmant foglal magába. Egyedi gyártású fabútorok adnak elegáns és egyben meghitt hangulatot a szobáknak.

A kertben kialakított teraszon gyönyörködhetünk a naplementében, miközben kortyolgatjuk a hegy levét, a kitűnő minőségű, helyi borokat.

Bográcsozni, nyársalni vagy grillezni a ház mögött kiépített tűzrakó helyen lehet. Az evés, ivás mellett - kinek a lelkiismerete megnyugtatására, kinek alapszükségletként - testmozgásra is van lehetőség. Az aktív pihenést pingpongasztal, tollas készlet és kerékpárok szolgálják.

Rossz időben sem kell kétségbeesni, hangulatos pincénkben elfér egy népesebb társaság is!

Online foglalás
Érkezés dátuma
Távozás dátuma
Ajánlatkérés Vendégkönyv Törzsvendégeinknek

Rólunk írták

Kívül-belül nagyon szép,nagyon igényesen kialakított lakrész,ami egyben tàgas és világos. Csendes,forgalomtól mentes helyen,az utca végén fekszik. Nyugalom,csend,csak a különböző énekesmadarak hangját lehetett hallani. A ház vonzza a tekinteteket,van benne valami megfoghatatlan. Vendéglátó barátságos kedves! Most voltunk ott először,de nem utoljára. 2017. május a tartózkodás időszaka

Biztosan visszatérünk. Talán a bővebb családdal is. Nem csalódtunk. Nagyon jól éreztük magunkat. A hitvallásuk, miszerint, az a vendég elégedettsége, valóban érződik a ház zugaiban és a hozzáállásukban. :)