Ámbitusház -
A delux apartman

A delux apartman

De nem úgy, mint annak idején a Wartburg! Ebben az apartmanban van a legnagyobb nappali, ami 1 franciaággyal és 1 kétszemélyes kinyitható kanapéval 4 személynek kínál fekhelyet. Itt a legnagyobb a konyha és az étkező. Mivel ez is a tetőtérben helyezkedik el, körpanorámás kilátást nyújt lakóinak.

Bővebben »

A családi apartman

A családi apartman

A földszinten elhelyezkedő 3 szobás lakrész 6 személy kényelmes elhelyezését szolgálja. A legnagyobb helyisége multifunkcionális, mert a 2 személyes franciaágy mellett igény esetén elfér a babaágy, és itt kapott helyet az étkező is. Többgenerációs apartman, szállt meg itt nemegyszer nagyszülők+szülők+unokák összeállítású csapat is.

Bővebben »

A romantikus apartman

A romantikus apartman

Ez a 4 személyes apartman a nevét az egyik kétágyas szobájáról kapta, mert tetőtéri lévén van egy kis zuga, ami a gyerekek kedvenc bújócskahelye. A másik - kellő távolságban lévő - szoba franciaágyas, ez a szülők területe. A konyha egyben az étkezőként is szolgál.

Bővebben »

Online foglalás
Érkezés dátuma
Távozás dátuma
Ajánlatkérés Vendégkönyv Törzsvendégeinknek

Rólunk írták

Kívül-belül nagyon szép,nagyon igényesen kialakított lakrész,ami egyben tàgas és világos. Csendes,forgalomtól mentes helyen,az utca végén fekszik. Nyugalom,csend,csak a különböző énekesmadarak hangját lehetett hallani. A ház vonzza a tekinteteket,van benne valami megfoghatatlan. Vendéglátó barátságos kedves! Most voltunk ott először,de nem utoljára. 2017. május a tartózkodás időszaka

Biztosan visszatérünk. Talán a bővebb családdal is. Nem csalódtunk. Nagyon jól éreztük magunkat. A hitvallásuk, miszerint, az a vendég elégedettsége, valóban érződik a ház zugaiban és a hozzáállásukban. :)